„Legjobb gyakorlat” belső szakmai pályázat

2024. szeptember 13-án Balatonfüreden került megrendezésre az a Szakmai Nap, melyet hagyományteremtő céllal rendeztünk meg idén első alkalommal.

2024. augusztusában hirdette meg társaságunk a legjobb gyakorlatok ismertetését célzó belső pályázatot, amely jó bemutatkozási lehetőséget kínált a háttérben dolgozó kulcs munkatársak részére, valamint nagymértékben hozzájárult a Nemzeti Vízművek Zrt. tagvállalati tudásbázisának növeléséhez, a legjobb alkalmazott gyakorlatok elterjesztéséhez.

A pályázati felhívásra 3-5 fős csapatok jelentkezését vártuk bármilyen, a víziközmű-szolgáltatáshoz kapcsolódó témában.

Minden várakozásunkat felülmúlva, a felhívásra mintegy 80 pályamunka érkezett be.

Az elbírálás során fel volt adva a lecke, mivel nagyon színvonalas, értékes pályamunkákat kaptunk. Ezek közül választottunk ki 30 pályázatot, melyek három szekcióra bontva (műszaki alaptevékenység – gazdasági-ügyfélszolgálati – HR, kommunikáció, szervezetfejlesztés) kerültek bemutatásra a Szakmai Napon.

A rendezvényen nagyon értékes szakmai-emberi kapcsolódások jöttek létre, mindenki tapasztalatokkal, jó élményekkel gazdagodva tért haza.

A rendezvényről készült képek közül válogattunk néhányat.

Terveink szerint jövőre is megrendezésre kerül a Szakmai Nap, tovább folytatjuk tehát a cégcsoporton belül a jó gyakorlatok felkutatását. Ezen felül a most megismert jó gyakorlatok elterjesztését, a tudásátadást Kompetencia Centrumok létrehozásával is szeretnénk elősegíteni.